آنـــــــا یـــــــوردوم تــــبریــــــز(عبداله رضوی)
مجالی برای...
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان آنا یوردوم و آدرس tabrizli.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





 

قیمت امروز 21 گوشی پرچمدار از تمامی برندها:

 

 

 


موضوعات مرتبط: smartphone، ،
برچسب‌ها: قیمت, امروز, گوشی, تمامی, برندها, پرچمدار,
[ 11 / 7 / 1392 ] [ ] [ عبداله رضوی ]

 

مقایسه دوربین گوشی‌‌های آیفون 5s، گلکسی اس 4، اچ تی سی وان، لومیا 1020 و آیفون 5

شما هم دوست دارید بدانید گوشی‌های پرچمدار کنونی چه کیفیت دوربینی دارند و در عمل کدام یک بهترین عکس را خواهند گرفت؟

 

برای دیدن کل مطلب این پست بر روی "ادامه مطلب" در زیر کلیک کنید:

  


موضوعات مرتبط: smartphone، ،
برچسب‌ها: مقایسه, دوربین, گوشی, آیفون5S, گلکسی اس4, اج,
ادامه مطلب
[ 9 / 7 / 1392 ] [ ] [ عبداله رضوی ]
 
متن کامل سخنرانی روحانی
 
 
 
بسم الله الرحمن الرحیم

«الحمد لله رب العالمین و الصلوه و السلام علی سیدنا و نبینا محمد و اله الطاهرین و صحبه المنتجبین»


آقای رئیس،آقای دبیرکل، عالیجنابان،خانم ها و آقایان

در آغاز مایلم تبریکات صمیمانه خود را به مناسبت انتخاب شایسته جنابعالی به ریاست مجمع عمومی ابراز نمایم و از تلاش های جناب آقای بان کی مون نیز تقدیر نمایم.

آقای رییس


جهان ما جهانی پر از بیم و امید است: بیم جنگ و مناسبات خصومتآمیز منطقهای و جهانی، بیم رویارویی هویتهای مرگبار مذهبی، قومی و ملی، بیم نهادینه شدن خشونت و افراطیگری، بیم فقر و تبعیض خُرد کننده، بیم تباهی و نابودی منابع حیاتی، بیم بیتوجهی به کرامت و حقوق انسان و بیم غفلت از اخلاق.

در برابر همه این بیمها، امیدهای جدیدی نیز وجود دارد: امید اقبال مردم و نخبگان در سراسر جهان به "آری برای صلح و نه برای جنگ"، و امید به ترجیح گفت و گو بر ستیز، و اعتدال بر افراط.

یک نمونه زنده، گزینش هوشیارانه امید و تدبیر، و اعتدال توسط مردم بزرگ ایران در انتخابات اخیر است؛که با تبلور مردم سالاری دینی و انتقال آرام قدرت اجرائی نشان داد که ایران لنگرگاه ثبات در دریای ناآرامی های منطقه ای است. اعتقاد راسخ حکومت و مردم ما به صلح پایدار، ثبات، آرامش، حل مسالمت آمیز مناقشات و تکیه بر آراء عمومی به عنوان پشتوانه قدرت، مقبولیت و مشروعیت، نقشی والا در فراهم کردن چنین محیط امنی داشته است.

آقای رئیس،خانم ها و آقایان

دوران حساس انتقالی کنونی در روابط بین الملل مشحون از خطرات، و البته توأم با فرصت های کم نظیری است. هرگونه محاسبه نادرست از وضعیت خود و دیگران، آسیب های تاریخی را در بر دارد تا جایی که خطای یک بازیگر، اثرات منفی بر همگان خواهد داشت. آسیب پذیری، پدیده ای جهانی و فراگیر شده است.

در این گذر حساس در تاریخ مناسبات جهانی، عصر بازی های با حاصل جمع صفر پایان یافته است؛ولی هنوز معدودی از بازیگران روش ها و ابزارهای کهنه شده، و عمیقاً ناکارآمد را بکار می گیرند تا برتری و سلطه پیشین خود را حفظ کنند. نظامی گری و استفاده از ابزارهای نظامی و خشن برای انقیاد دیگران، نمونه ناکارآمدی از تداوم کنش های کهنه در شرایط نوین است.

اقدامات زورمدارانه اقتصادی و نظامی برای حفظ و تداوم سلطه و برتری گذشته، با مجموعه ای از قالب های مفهومی همراه شده که همگی ضد صلح، ضد امنیت، ضد کرامت انسانی و ضد آرمان های بشری می باشند. از جمله این قالب های مفهومی، یکسان سازی جوامع و تعمیم ارزش های غربی بعنوان ارزش های جهانی است. قالب دیگر، حفظ فرهنگ جنگ سرد و تقسیم دو اردوگاهی جهان به "مای برتر" و "دیگران دون تر" می باشد. قالب دیگر مفهومی، ایجاد ترس و تهدید، از برآمدن بازیگران نوظهور در جامعه جهانی است.

در چنین فضائی، خشونت های دولتی و غیردولتی، مذهبی و فرقه ای و حتی نژادی افزایش یافته و هیچ تضمینی وجود ندارد که دوران آرامش بین قدرت های بزرگ نیز در دام گفتمان ها، رفتارها و کردارهای خشن گرفتار نیاید. تاثیر فاجعه بار روایت های افراطی و خشن را نباید دست کم گرفت.

در این میان، خشونتِ راهبردی که در تلاش برای حذف بازیگران منطقه ای از فضای عمل طبیعی آنها، سیاست های موسوم به مهار، تغییر نظام های سیاسی از بیرون مرزها، و تلاشی که برای بر هم زدن حدود و ثغور سیاسی متبلور می شود، بسیار خطرناک و تنش آفرین است.

در گفتمان متعارف سیاسی بینالمللی، یک مرکز متمدّن با حاشیههای غیرمتمدن به تصویر در آمده است. در این تصویر نسبتِ کانون قدرت جهانی و حاشیهها، نسبتی آمرانه قلمداد شده است. گفتمان مرکزگرایی شمال و حاشیهگرایی جنوب سبب استقرار نوعی نظم تکگویی و مونولوگ در سطح روابط بینالمللی شده است. ایجاد مرزهای نادرست هویتی و بیگانه ستیزیهای خشن رایج نتیجة قهرمانی این گفتمان است.گفتمان های تبلیغاتی و بی اساس دین ستیزانه، اسلام هراسانه، شیعه هراسانه و ایران هراسانه به واقع تهدیدی جدی علیه ثبات جهانی و امنیت انسانی است.

این گفتمان تبلیغاتی، با طرح و القای تهدیدات فرضی و خیالی شکل خطرناکی به خود گرفته است. یکی از این تهدیدات خیالی، خطر موهوم ایران است. به بهانه این تهدید موهوم، چه اقدامات ناهنجار و چه جنایت ها در سه دهه گذشته صورت نگرفته است؟ تسلیح صدام حسین به سلاح های شیمیایی و حمایت طالبان تنها نمونه ای از این جنایت هاست. صریحاً و با قاطعیت تمام و با استناد به مدارک و شواهد متقن اعلام می دارم که آنهائی که دم از تهدید ایران می زنند، یا خود تهدید علیه صلح و امنیت بین المللی اند یا به تهدید دامن می زنند. ایران نه فقط تهدید نیست، بلکه در آرمان و عمل، پیوسته منادی صلحِ عادلانه و امنیت همه جانبه بوده است.

آقای رئیس ؛خانم ها؛آقایان

درکمتر نقطه ای از جهان، خشونت مانند غرب آسیا و شمال آفریقا خانمان سوز بوده است. مداخله نظامی در افغانستان، جنگ تحمیلی صدام حسین علیه ایران، اشغال کویت، مداخله نظامی علیه عراق و رفتار خشن سرکوبگرانه علیه مردم فلسطین، ترور شخصیت های سیاسی و مردم عادی در ایران و بمب گذاری در کشورهای منطقه نظیر عراق ، افغانستان و لبنان نمونه هایی از خشونت در سه دهه گذشته در این منطقه اند.

آنچه بر مردم مظلوم فلسطین می رود، چیزی جز یک خشونت ساختاری نیست. سرزمین فلسطین در اشغال است. حقوق اولیه فلسطینیان به طور فاجعه باری نقض می شود و آنها از بازگشت به خانه، محل تولد و دسترسی به سرزمین مادری محرومند. جنایاتی که بر مردم بی گناه فلسطین می رود، خشونت نهادینه ای را به نمایش می گذارد که برای توصیف آن، آپارتاید مفهوم و واژه کم وزنی بنظر می آید.

فاجعه انسانی در سوریه نمونه دردناکی از گسترش فاجعه آمیز خشونت و افراط در منطقه ماست. از ابتدای بحران و از زمانی که برخی از بازیگران منطقه ای و بین المللی با سرازیر کردن منابع تسلیحاتی و اطلاعاتی و تقویت گروه های افراطی، سعی در نظامی کردن این بحران داشتند، ما تأکید کردیم که بحران سوریه راه حل نظامی ندارد. نمی توان اهداف استراتژیک و توسعه طلبانه و بهم ریختن توازن و تعادل های منطقه ای را با پنهان شدن پشت کلمات بشردوستانه، تحقق بخشید. هدف مشترک جامعه بین المللی باید خاتمه سریع به کشتار مردم بی گناه باشد. ما ضمن محکوم کردن هرگونه استفاده از سلاح های شیمیایی، از پذیرش کنوانسیون منع سلاح های شیمیایی توسط سوریه استقبال می کنیم و بر این باوریم که دستیابی گروه های افراطی و تروریست به این سلاح ها بزرگترین خطر فراروی منطقه است که باید مدنظر قرار گیرد. همزمان استفاده غیر قانونی و غیرکارآمد از تهدید یا استفاده از زور ، تنها به گسترش خشونت و بحران در منطقه دامن خواهد زد.

تروریزم و کشتن انسان های بی گناه، اوج افراط و خشونت است. تروریزم، بلائی خشن، فراگیر و فرامرزی است. اما خشونت ها و افراط هائی که تحت عنوان مبارزه با تروریزم و از جمله استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین علیه مردم بی گناه صورت می گیرد نیز محکوم است. در اینجا باید از ترور دانشمندان هسته ای ایران توسط جنایتکاران نیز سخن بگویم. آنها به چه جرمی ترور شدند؟ سوالی که از ملل متحد و شورای امنیت باید پرسید این است که آیا ترورکنندگان محکوم شدند؟

تحریم های غیر عادلانه،به عنوان جلوه دیگری از خشونت، ذاتاً ضد صلح و ضد بشری هستند که برخلاف تبلیغات تحریم گران، دولت ها و نخبگان سیاسی را هدف قرار نمی دهند، بلکه بیش از همه، مردمان عادی را قربانی دعواهای سیاسی خود می کنند. میلیون ها عراقی را فراموش نکنیم که در اثر تحریم هائی که با زَروَرق های حقوقی در نهادهای بین المللی پیچیده شده بودند، آسیب دیدند؛ جان باختند؛و هنوز عده قابل توجهی از آنها در سرتاسر زندگی باید زجر بکشند.این تحریم ها خشونت آمیزند. هوشمند و غیر هوشمند ویک جانبه و چند جانبه ندارند. این تحریم ها ناقض حقوق مسلم بشری، از جمله حق صلح، حق توسعه، حق دسترسی به بهداشت، حق آموزش و فراتر از همه حق حیات می باشند. نتیجه تحریم ها، علیرغم هرگونه لفاظی و بازی با واژه ها، همان آتش افروزی و جنگ طلبی و نابودی انسان هاست. این آتش فقط دامن قربانیان تحریم را نمی گیرد، بلکه به اقتصاد وزندگی مردمِ جوامع تحریم کننده نیز، لطمه وارد می کند.

آقای رئیس، خانم ها و آقایان

خشونت و افراط امروز نه تنها ابعاد مادّی، بلکه ابعاد معنوی زندگی انسان و جامعة امروز را در بر گرفته است. خشونت و افراط جایی برای مدارا و تفاهم که لازمة زندگی انسان و جامعة مدرن است نمیگذارد. نابردباری مسئلة امروز جهان ماست؛ باید بردباری را در پرتو اندیشههای دینی، رویکردهای فرهنگی و رهیافتهای سیاسی تقویت کرد. جامعه انسانی را باید از مرحلة بردباری منفی به مرحلة تعاون مشترک ارتقا داد. دیگران را نباید فقط تحمّل کرد بلکه باید با دیگران کار کرد.

مردم جهان از جنگ، خشونت و افراط خسته اند و این فرصتی بی نظیر است. آنها امید به تغییر وضعیت کنونی دارند. جمهوری اسلامی ایران باور دارد که با ترکیب هوشمندانه ای از امید و اعتدال می توان همه چالش ها را مدیریت کرد. جنگ افروزان می خواهند امیدها را بخشکانند. در حالی که امید به تغییر مثبت، مفهومی فطری، دینی، فراگیر و جهانی است.

زیربنای امید، باور به اراده عمومی مردم جهان برای مبارزه با خشونت و افراط، تغییر پذیری، مخالفت با ساختارهای تحمیلی، بها دادن به گزینش و عمل مسئولانه انسانی است. امید، بی تردید یکی از بزرگترین نعمت های خداوند مهربان به همه انسان هاست. اعتدال نیز به معنای حرکت خردمندانه، هوشمندانه، زمان مند و مکان مند در تلفیق آرمان های والا، گزینش راهبردهای اثرگذار و در نظر گرفتن واقعیت هاست.

مردم ایران در انتخابات اخیر درحرکتی هوشمندانه به گفتمان امید و تدبیر و اعتدال رای دادند.ترکیب امید و تدبیر و اعتدال در سیاست خارجی به آن معناست که جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک قدرت منطقه ای نسبت به امنیت منطقه و جهان، مسئولانه برخورد می کند و آمادگی همکاری چند جانبه و همه جانبه با سایر بازیگران مسئول در این عرصه ها را دارد. ما از صلح مبتنی بر دموکراسی و صندوق رأی در همه جای جهان از جمله در سوریه و بحرین و دیگر کشورهای منطقه دفاع میکنیم و معتقدیم راههای خشونتآمیز برای بحرانهای جهانی وجود ندارد و تنها به کمک خرد انسانی و با تعامل و اعتدال میتوان بر واقعیتهای تلخ جامعه بشری غلبه کرد. لذا تضمین صلح و دموکراسی، و تأمین منافع مشروع همه کشورها در جهان، و از جمله در منطقه خاورمیانه، با نظامیگری محقق نمیشود.

ایران بدنبال راه حل مسایل و نه تولید مشکلات است. هیچ پرونده و موضوعی نیست که با امید و اعتدال، با احترام متقابل و با نفی خشونت و افراط قابل حل نباشد. اجازه دهید به پرونده هسته ای ایران اشاره کنم. پذیرش حق طبیعی، قانونی و مسلم ایران، بفرموده رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، ساده ترین راه حل این موضوع است. این یک شعار سیاسی نیست. بلکه بر اساس شناخت عمیق وضعیت فن آوری در ایران، شرایط بین المللی و پایان بازی ها با حاصل جمع صفر و ضرورت یافتن اهداف و منافع مشترک برای رسیدن به تفاهم و امنیت مشترک است. به عبارت دیگر، ایران و دیگر کنشگران باید دو هدف مشترک را به عنوان دو قسمت غیرقابل تفکیکِ راه حل سیاسی پرونده هسته ای ایران دنبال نمایند.

1- برنامه هسته ای ایران و همه کشورهای دیگر می باید تنها در جهت اهداف صلح آمیز باشد. من اینجا به صراحت اعلام می کنم که این هدف،صرف نظر از مواضع دیگر بازیگران، هدف جمهوری اسلامی ایران بوده و خواهد بود. سلاح هسته ای و کشتار جمعی هیچ جایگاهی در دکترین دفاعی ایران نداشته و با باورهای بنیادین مذهبی و اخلاقی ما در تعارض است. منافع ملی ما ایجاب می کند که هر گونه نگرانی منطقی پیرامون برنامه هسته ای ایران را مرتفع نماییم.

2- هدف دوم یعنی پذیرش اعمال حق غنی سازی و سایر حقوق هسته ای در خاک ایران تنها راه تامین هدف اول است. دانش هسته ای در ایران بومی شده و فن آوری هسته ای از جمله غنی سازی به مرحله تولید انبوه رسیده است. لذا تصور اینکه با مانع شدن ازبرنامه هسته ای ایران از طریق اعمال فشارهای غیرقانونی می توان صلح آمیز بودن چنین برنامه ای را تضمین کرد موهوم و به غایت غیر واقع بینانه است.

لذا جمهوری اسلامی ایران ضمن پافشاری بر اعمال حقوق خود و ضرورت احترام و همکاری بین المللی در اعمال این حقوق، آماده گفتگوهای بدون تأخیر برای اعتمادسازی متقابل ورفع دوسویه ابهامات از طریق شفافیت کامل می باشد.

ایران به دنبال تعامل سازنده بر اساس احترام متقابل و منافع مشترک با دیگر کشورهاست و در این چارچوب در پی افزایش تنش با ایالات متحده آمریکا نیز نیست. من سخنان امروز پرزیدنت اوباما را با دقت دنبال کردم ؛ در صورت عزم سیاسی رهبران آمریکا و خودداری از دنبال کردن منافع گروه های فشار جنگ طلب، می توان به چارچوبی برای مدیریت اختلافات رسید. در این چارچوب موضع برابر، احترام متقابل و اصول مسلم شناخته شده بین المللی باید مبنا باشد؛البته در این زمینه انتظار ما از واشنگتن شنیدن صدای واحد است.

آقای رئیس، خانم ها و آقایان

در این سالها، یک صدای مسلط پیاپی شنیده شده است که "گزینه جنگ روی میز است" ، اما امروز بگذارید در برابر این سخن ناکارآمد وغیرقانونی بگویم "صلح در دسترس است." پس به نام جمهوری اسلامی ایران در گام نخست پیشنهاد می‌کنم طرح "جهان علیه خشونت و افراطیگری" در دستور کار سازمان ملل متحد قرار گیرد و همه دولتها و سازمانهای بینالمللی و نهاد مدنی تلاشهای جدیدی را برای سوق دادن جهان به این سو سامان دهند. باید به جای گزینة ناکارآمد "ائتلاف برای جنگ" در مناطق مختلف جهان به "ائتلاف برای صلح پایدار" در سراسر جهان اندیشید. امروز جمهوری اسلامی ایران شما و همه جامعة جهانی را به برداشتن گامی فراپیش می‌خواند؛ دعوتِ "جهان علیه خشونت و افراطیگری"؛ ما باید بپذیریم و بتوانیم در اینجا افقی را بگشاییم که درآن به جای جنگ، صلح،به جای خشونت، مدارا، به جای خونریزیف پیشرفت،به جای تبعیض، عدالت،به جای فقر، برخورداری و به جای استبداد، آزادی درسراسرجهان بهتردیده شود.به گفته فردوسی، شاعر بلند آوازه ایران؛

بکوشید نیکی به کارآورید چو دیدید سرما، بهار آورید

علیرغم همه مشکلات، من عمیقاً به آینده امیدوارم. با همبستگی جهانی علیه خشونت و افراط، تردیدی ندارم که آینده روشن است. اعتدال، آینده جهان را درخشان خواهد کرد. امید من، علاوه بر تجارب شخصی و ملی، از این باور مشترک همه ادیان آسمانی نشأت می گیرد که جهان را سرانجامی نیکوست و روشن که : «و لقد کتبنا فی الزبور من بعد الذکر ان الارض یرثها عبادی الصالحون».

آقای رییس متشکرم

 


موضوعات مرتبط: اخبار جهان، ،
برچسب‌ها: متن, کامل, سخنرانی, رئیس جمهور, روحانی,
[ 3 / 7 / 1392 ] [ ] [ عبداله رضوی ]

با تبریزلی همراه باشید

با گزارش مستقیم و گزارش ها و نقدها و مقالات سایتهای مهم ایران و جهان

و نیز نقد و بررسی های وبمستر

حول محور سخنرانی اوباما و روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل

همواره صفحه را ریفرش(F5) کنید

 

 

 

 

آقای رئیس مچکرم...

جهان را سرانجامی نیکو و روشن است...

من تردیدی ندارم که آینده روشن است... 

پیشنهاد میکنم جهان علیه خشونت و افراطی گری در دستور کار سازمان ملل قرار گیرد...

صلح در دسترس است...

ایران ضمن پافشاری بر این حقوق آماده گفتگو و تعامل می باشد...

پذیرش اعمال غنی شازی در خاک ایران بایستی مورد قبول واقع شود...

سلاح هسته ای جایی در دکترین ما ندارد...

پذیرش حق مسلم ایران در مسئله هسته ای به فرموده رهبر معظم ایران ساده ترین راه حل این موضوع است...

ایران معتقد است با امید می شود تغییرات ایجاد کرد...

مردم جهان از خشونت و جنگ خسته اند...

جامعه انسانی را باید به مرحله تعاون مشترک ارتقاء داد...

نابردباری مسئله جهانی ماست... 

نتیجه تحریم ها همان جنگ طلبی است و به اقتصاد جوامع تحریم کننده نیز لطمه وارد می کند... 

آیا کسانی که دانشمندان هسته ای ما را ترور کردند محکوم شدند...

تحریم هایی که بر ما اعمال شده اند ناعادلانه هستند...

هدف مشترک جامعه بین المللی بایستی ایجاد صلح و پایان دادن به این جنایات باید باشد... 

ما تاکید کردیم که بحران سوریه راه حل نظامی ندارد...

فاجعه انسانی در سوریه نمونه بارز افراط در منطقه ماست...

ترورهای اشخاص در ایران و جنگهای منطقه ای نمونه ای از خشونت های دهه گذشته در منطقه است...

اونهایی که دم از تهدید ایران میزنند، خودشان تهدیدی برای جهان و صلح جهانی هستند...

اقدامات زور مدارانه گذشته همگی ضد صلح و آرمانهای بشری می باشند... 

هر گونه محاسبه نادرست از وضعیتها اثرات منفی بر همگانخواهد داشت...

مثل امید به اعتدال در مردم ایران...

امید به اعتدال... 

با وجود بیم هایی در جهان، امیدهایی هم وجود دارد...

دکتر روحانی به حضار و رئیس سازمان ملل سلام و خوش آمد گویی گفت...

 

تا دقایقی دیگر سخنرانی دکتر روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل آغاز خواهد شد... 

 

 

 

22:44 تاکید رئیس جمهور ایران و رئیس صندوق بین المللی پول بر گسترش روابط دو جانبه
کریستین لاگارد رئیس صندوق بین‌المللی پول در یدار با دکتر حسن روحانی رئیس جمهور ایران بر گسترش روابط دوجانبه تاکید کرد.

22:34 یک مقام مسئول آمریکایی؛ اوباما و روحانی در نیویورک دیدار نخواهند داشت
مقامات کاخ سفید امکان دیدار دو جانبه رئیسان جمهور آمریکا و ایران را در حاشیه نشست سالیانه مجمع عمومی سازمان ملل را دشوار خواندند.

22:11 نیویورک تایمز خبر داد: روحانی در ضیافت ناهار شرکت نکرده است
روزنامه نیویورک تایمز خبر داد:به نظر می رسد حسن روحانی رئیس جمهور ایران در ضیافت ناهار شرکت نکرده است.

21:55 امیر قطر :شورای امنیت از حل بحران سوریه عاجز است
شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر در سخرانی خود در مقابل مجمع عمومی سازمان ملل بار دیگر ادعاهای خود در مورد سوریه را تکرار کرد.

20:49 پادشاه اردن:ملت سوریه شایسته آینده ای بهتر و با ثابت تر است
عبد الله دوم پادشاه اردن در سخرانی مقابل مجمع عمومی سازمان ملل گفت:ملت سوریه شایسته آینده ای بهتر و با ثابت تر است.

20:18 اولاند:انرژي هسته اي صلح آميز حق مسلم ايران است
فرانسوا اولاند رئیس جمهور فرانسه با تاکید بر اینکه باید در مقابل نام سوریه ایستاد،از شورای امنیت خواست تا درباره این کشور قطعنامه الزام آوری صادر کند.

19:53 مشروح سخنان اوباما در مجمع عمومي سازمان ملل
رئيس جمهور آمريکا در شصت و هشتمين نشست مجمع عمومي سازمان ملل متحد سخنراني کرد.

19:50 در صحن مجمع عمومی؛ رئیس‌جمهور بلغارستان: ایران باید شفاف سازی کند
"روزن پلونلیو" رئیس‌جمهور بلغارستان بعنوان هشتمین سخنران در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی کرد.

19:33 دیدار میشل سلیمان با اوباما/ تکذیب شایعات درباره ارسال سلاح از لبنان به سوریه
رسانه های لبنانی از دیدار رئیس جمهور این کشور با باراک اوباما در نیویورک خبر دادند.

19:25 دیدار دکتر روحانی با رئیس جمهور اتریش
پیش بینی می شود دکتر حسن روحانی رئیس جمهور ایران در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل با "هاینس فیشر" همتای اتریشی خود دیدار داشته باشد.

 

18:16 عبدالله گل:اقدامات نظام سوريه به گسترش خشونت در خارج از اين كشور منجر شد
" عبدالله گل " رییس جمهور ترکیه سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل آغاز کرد .

17:30 اوباما:سازمان ملل با چالش هاي جديدي روبرو شده است/آمريكا پس از رفع خطر القاعده افغانستان را ترك مي كند
باراک اوباما ، رییس جمهور آمریکا سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل را آغاز کرد .

 
17:19 انتقاد رییس جمهور برزیل از برنامه جاسوسی غیرقانونی آمریکا
" دیلما روسف " رییس جمهور برزیل در سخنرانی خود در صحن مجمع عمومی سازمان ملل اظهار داشت برنامه غیرقانونی جاسوسی آمریکا برای جهانیان غیرقابل پذیرش است .

16:53 تاكيد رئيس شصت وهشتمين نشست مجمع عمومي سازمان ملل بر پايبندي كشورها بر منشور اين سازمان
رئيس شصت وهشتمين نشست مجمع عمومي سازمان ملل بر پايبندي كشورها به منشور سازمان ملل متحد تاكيد كرد.
 

 
16:42 بان كي مون: پيامدهاي بشري واقتصادي بحران سوريه روز به روز درحال افزايش است/تاكيد بر برگزاري فوري كنفرانس "ژنو2" درباره سوريه
دبير كل سازمان ملل از همكاري اين سازمان با جامعه مدني وسازمان هاي چند مليتي خبر داد ونسبت به افزايش پيامدهاي بحران سوريه هشدار داد.

 
16:33 آغاز نشست مجمع عمومي سازمان ملل
نشست مجمع عمومي سازمان با سخنراني بان کي مون آغاز شد.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

اولاند: انرژي هسته اي صلح آميز حق مسلم ايران است

 

نیویورک تایمز خبر داد:

روحانی در ضیافت ناهار سازمان ملل شرکت نکرده است

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران ؛روزنامه نیویورک تایمز خبر داد:به نظر می رسد "حسن روحانی" رئیس جمهور ایران در ضیافت ناهار سازمان ملل جایی که می توانست با "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا دست داده و احوال پرسی کند،شرکت نکرده است.

گفتنی است "حسن روحانی" رئیس جمهور ایران و بسیاری از سران کشورهای اسلامی در ضیافت نهار "بان کی مون" دبیر کل سازمان ملل که در آن مشروب سرو می شد شرکت نکردند.
 

 

 

منابع آمریکایی: اوباما و روحانی دیدار نخواهند کرد

در شرایطی که باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا سخنرانی خود را در اجلاس مجمع عمومی انجام داده و سخنرانی روحانی نیز تا دقایقی دیگر آغاز خواهد شد، منابع آمریکایی از کنار رفتن گزینه دیدار احتمالی روسای جمهور دو کشور سخن گفته اند. این در حالی است که احتمال دیدار دو طرف طی روزهای اخیر به شدت افزایش یافته بود.

به گزارش «تابناک»، مقامات ارشد آمریکایی گفته اند حسن روحانی و باراک اوباما در جریان حضور خود در سازمان ملل با یکدیگر دیدار نخواهند کرد.

آسوشیتدپرس ضمن انتشار این خبر می نویسد مقامات آمریکایی گفته اند به آن ها ثابت شده که موضوع دیدار دو رئیس جمهور، برای ایرانی ها موضوعی بسیار پیچیده است. با این حال، به گفته این مقامات، تلاش ها برای انجام ملاقات هایی در سطوح پایین تر جهت حل مسئله هسته ای ایران ادامه دارد.

گفتنی است پیش از این نیز خبر رسیده بود روحانی به دلیل سرو مشروبات الکلی در ضیافت ناهار بان کی مون، از شرکت در این ضیافت خودداری کرده است. این در حالی است که از این مراسم به عنوان مکان احتمالی دیدار دو رئیس جمهور یاد می شد.

 

 

 

متن سخنرانی اوباما در سازمان ملل

 باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا سخنان خود در مجمع عمومی سازمان ملل را بر سه محور تلاش برای جلوگیری از "دستیابی ایران به سلاح‌های هسته‌ای"، تلاش‌های بین‌المللی برای کنترل سلاح‌های شیمیایی سوریه و تحقق صلح در خاورمیانه میان فلسطین و اسرائیل قرار داد.

 باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا سخنان خود در مجمع عمومی سازمان ملل را بر سه محور تلاش برای جلوگیری از "دستیابی ایران به سلاح‌های هسته‌ای"، تلاش‌های بین‌المللی برای کنترل سلاح‌های شیمیایی سوریه و تحقق صلح در خاورمیانه میان فلسطین و اسرائیل قرار داد.

به گزارش شبکه خبری بی.بی.سی، رئیس جمهوری آمریکا با بیان اینکه ما با چالش‌های جدیدی مواجه هستیم، تصریح کرد: آمریکا سال آینده (2014) به جنگ افغانستان خاتمه می‌دهد.

اوباما عنوان داشت: نقش سازمان ملل کمک به تحقق عدالت است و جهان نسبت به پنج سال پیش به مکان باثبات‌تری تبدیل شده است.

رئیس جمهوری آمریکا از شورای امنیت خواست تا مطمئن شود که در صورت تخطی سوریه از توافق اخیر برای تحویل دادن سلاح‌های شیمیایی‌اش، با پیامدهای آن مواجه می‌شود.

اوباما درباره رابطه با ایران عنوان داشت: فکر نمی‌کنم بتوان یک شبه مشکلات در روابط ایران و آمریکا را حل کنیم اما اگر بتوانیم مشکل هسته‌ای را حل کنیم گام بزرگی در جهت توسعه روابط برداشته‌ایم.

رئیس جمهور آمریکا به فتوای آیت‌الله خامنه‌ای علیه سلاح اتمی و سخنان حسن روحانی در مورد اهداف برنامه هسته‌ای ایران اشاره کرد و گفت که از این سخنان خشنود است، اما مبنای اصلی، "عملکرد" خواهد بود. او گفت که این سخنان و سخنان طرفهای غربی می‌تواند مبنای دست یافتن به راه حل باشد.

اوباما با اشاره به نامه‌هایی که به رهبر و رئیس جمهور ایران نوشته گفت که آمریکا به دنبال تغییر حکومت در ایران و ممانعت از استفاده ایران از انرژی صلح آمیز هسته‌ای نیست ولی می‌خواهد جلوی دسترسی آن به سلاح‌های هسته‌ای را بگیرد.

وی با اشاره به انتخابات اخیر ریاست جمهوری در ایران نیز گفت که آمریکا به بهبود روابط دو کشور امیدوار است.

اوباما به تاریخچه اختلافات ایران و آمریکا، از جمله کودتای 28 مرداد و دخالت‌های آمریکا در ایران اشاره کرد و گفت که اگر دو کشور بتوانند اختلاف نظر در مورد برنامه اتمی ایران را حل کنند، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد. او بر حق ایران در مورد دستیابی به فناوری صلح آمیز هسته‌ای تأکید کرد.

رئیس جمهوری آمریکا تصریح کرد: سیاست آمریکا در منطقه در کوتاه مدت بر دو موضوع متمرکز خواهد بود؛ برنامه اتمی ایران و مشکل اسرائیل و فلسطینی‌ها.

وی تصریح کرد: استفاده و توسعه سلاح کشتار جمعی را در منطقه خاورمیانه و آفریقا تحمل نخواهیم کرد.

اوباما هم‌چنین در مورد سوریه و توافقی که آمریکا با روسیه و دیگر همپیمانان خود به دست آورده است، گفت: اگر شورای امنیت نتواند در مورد صدور یک قطعنامه به توافق برسد، مشخص می‌شود که سازمان ملل قادر به اعمال قوانین بین‌المللی نیست.

رئیس جمهور آمریکا هرگونه تردید در به کارگیری سلاح‌های شیمیایی توسط دولت سوریه را منتفی دانست.

وی در هنگام صحبت‌هایش در مورد به کارگیری سلاح‌های شیمیایی در سوریه، به سابقه کاربرد این سلاح‌ها در گذشته - از جمله علیه ایران - اشاره کرد.

باراک اوباما گفت، علی رغم تلاش آمریکا برای تقویت اپوزیسیون میانه‌رو در سوریه، تندروها به فعالیت خود افزایش دادند. در مقابل، متحدان دولت سوریه به کمک آن آمده‌اند.

رئیس جمهوری آمریکا تصریح کرد: توافق درباره تسلیحات شیمیایی باید تلاش‌های دیپلماتیک را جهت دستیابی به سازش سیاسی با سوریه افزایش دهد. من فکر نمی‌کنم که اقدام نظامی چه در داخل سوریه و چه توسط نیروهای خارجی بتواند به تحقق صلحی پایدار منجر شود. همچنین فکر نمی‌کنم که آمریکا یا هر کشور دیگری بتواند مشخص کند که چه کسی در سوریه حکومت خواهد کرد بلکه این مردم سوریه هستند که در این زمینه تصمیم می‌گیرند. با این حال رهبری که شهروندان خود را می‌کشد و علیه کودکان از گاز شیمیایی استفاده می‌کند نمی‌تواند مشروعیت لازم را برای هدایت کشوری که به شدت چند تکه شده است به دست آورد. این عقیده که سوریه می‌تواند به دوران پیش از جنگ بازگردد توهم‌آمیز است. زمان آن فرارسیده که ایران و روسیه متوجه شوند که پافشاری روی حکمرانی اسد منجر به نتیجه‌ای خواهد شد که فضای ایجاد خشونت برای افراط‌گرایان افزایش یابد. در همین حال افرادی که به حمایت از اپوزیسیون میانه‌روی سوریه می‌پردازند باید آن‌ها را متقاعد کنند که مردم سوریه نمی‌توانند بهای فروپاشی دولت را بپردازند و سازش سیاسی بدون در نظر گرفتن واهمه‌های مشروع علویان و دیگر اقلیت‌ها محتمل نیست.

اوباما هم‌چنین گفت که محمد مرسی، رئیس جمهور برکنار شده مصر به طور دمکراتیک انتخاب شده بود اما از دید شهروندان مصر روند تحولات این کشور در مسیر اشتباهی بود.

وی گفت که در جریان تحولات مصر تلاش آمریکا این بود که در مسائل داخلی این کشور دخالت نکند. او گفت که منافع آمریکا حمایت از دموکراسی در مصر است.

رئیس جمهور آمریکا بر لزوم حل اختلافات اسرائیل و فلسطینی‌ها تأکید کرد و از کشورهای منطقه خواست که به رهبران اسرائیلی و فلسطینی که حاضرند در راه دشوار صلح قدم بگذارند، کمک کنند.

رئیس جمهور آمریکا از امید خود برای صلح میان اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها سخن گفت و بر امید جوانان دو طرف به دستیابی به این هدف تاکید کرد.

 


موضوعات مرتبط: اخبار جهان، ،
برچسب‌ها: روحانی, اوباما, سازمان, ملل, سخنرانی, گزارش, زنده, تحلیل,
[ 2 / 7 / 1392 ] [ ] [ عبداله رضوی ]

تبریز بؤیوک‌ شهری‌نین ۲۰نجی موزه‌سی؛قالی سارایی

تبریز قالی‌سی،زحمتچکن ویاردیجی(خلاق) بارماقلارین تؤحفه‌سی‌دیر؛تبریزقالی‌سی تاریخ بویو ،آذربایجانین یوکسک (یوخاری)دبی‌نی وفرهنگی‌نی ایپک‌لر (ابریشم)اوزه‌رینده سرگی‌له‌ ییب(به نمایش گذاشته).تبریز قالی‌سی، اورتا دوغونون(خاورمیانه) ان آدلیم اورون‌لریندن(محصول) بیریسی‌ دیر،تبریز بویوک شهری(کلانشهر)، شاه اسماعیل وطهماسب زامانلاریندا،قالی توخوماق‌دا(قالی بافی) اورتا دوغونون ان بؤیوک وآدلیم مرکزی ساییلیردی.بو اوزدن،قالی موزه‌سی‌نین تیکیلمه‌سی ،۱۳۸۹نجو ایلده تبریز بویوک شهرینده باشلاندی.بو ده‌یرلی موزه،خاقاتی خیاوانیندا،گؤی مسجیدین کناریندا تیکیلمک دؤنه‌سینده‌دیر...


برچسب‌ها: تبریز, موزه, فرش,
ادامه مطلب
[ 2 / 7 / 1392 ] [ ] [ عبداله رضوی ]

 

شهریار از خشکناب تا تبریز

عشقی که مسیر زندگی شهریار را تغییر داد

 

 


موضوعات مرتبط: بیوگرافی شاعران بزرگ، ،
برچسب‌ها: شهریار, تبریز, خشکناب, حیدربابا,
ادامه مطلب
[ 27 / 6 / 1392 ] [ ] [ عبداله رضوی ]

8 فرد مشهور دنیا از چه گوشی موبایلی استفاده می‌کنند؟


موضوعات مرتبط: Hot News، ،
برچسب‌ها: افراد, مشهور, دنیا, چه, گوشی, استفاده,
ادامه مطلب
[ 26 / 6 / 1392 ] [ ] [ عبداله رضوی ]

http://www.8pic.ir/images/70047132785825537555.jpg

ردوست ناباب

 

 


موضوعات مرتبط: تصاویر طنز و جالب، ،
برچسب‌ها: تصاویر, جالب,
[ 26 / 6 / 1392 ] [ ] [ عبداله رضوی ]

استفاده از زبان فارسی در تبلیغ اپل

 


موضوعات مرتبط: Hot News، ،
برچسب‌ها: استفاده, زبان, فارسی, تبلیغات, اپل, آیفون, 5C,
ادامه مطلب
[ 22 / 6 / 1392 ] [ ] [ عبداله رضوی ]

 

 

 

image

 

 

 


موضوعات مرتبط: تصاویر مفهومی، ،
برچسب‌ها: تصاویر, مفهومی, جالب,
[ 21 / 6 / 1392 ] [ ] [ عبداله رضوی ]

 

دنیای ما پر از دست هایی است که خسته نمی شوند از نگه داشتن نقابها...

 

 


موضوعات مرتبط: سخنان زیبا و حکیمانه، ،
برچسب‌ها: نقاب, جملات, مفهومی, زیبا,
[ 21 / 6 / 1392 ] [ ] [ عبداله رضوی ]

گزارش مستقیم مراسم سامسونگ

*همواره صفحه را ریفرش(F5) کنید*

با سلام خدمت دوستداران گجت مخصوصاً گوشی های هوشمند

 

تبریزلی با گزارش مستقیم مراسم سامسونگ برای معرفی گلکسی نوت 3 و احتمالاً ساعت هوشمند سامسونگ در خدمت شماست.

 

21:00

خبرنگاران منتظر ورود به سالن همایش هستند...

 21:30

خبرنگاران با ورود به سالن بر سر جای خودشان نشستند...

 

21:35

بعد از پخش موسیقی یک ویدئو به نمایش درآمد...

 

21:40

جیسون برادبری که یک مجری آی تی و تکنولوژی است بر روی صحنه می آید...

 

 

21:45

جی کی شین مدیر عامل سامسونگ بر روی صحنه می آید... و 

 

 

21:50

او می گوید نوت اولین محصولی بود که قلم داشت...

ما از مشتریانمان الهام می گیریم و مشتریان همواره از ما امکانات بیشتری می خواهند...

 

21:55

او نوت 3 را در دست دارد...  صفحه بزرگتر، وزنو کمتر با اس پن پرکاربرد تر...

این بهترین وسیله همراه است... او از اثر انگشت صحبتی به میان نمی آورد...

22:00

حالا گلکسی گیر را معرفی می کند... مدیر عامل ساعت را بر دست خود بسته...

می گوید: این ساعت اس ام اس ها را به شما اعلام میکند و در رنگهای مختلفی عرضه خواهد شد و بنابراین دنیای مد را متحول خواهد کرد... 

 

 

22:05

حالا نوبت نوت 10.1 جدید است... این تبلت در 25 سپتامبر عرضه جهانی خواهد شد...

تبریزلی: سامسونگ با سرعت زیادی محصولات زیادی را معرفی میکند و تعجب همگان را برانگیخته است...

 

22:10

حالا معاون سامسونگ در هلند به معرفی نوت 10.1 می پردازد...

 

 22:15

در مورد نوت 3 توضیح داده می شود...

یک ویدئو در مورد نوت و قلم آن به نمایش در می آید...

شعار ویدئو: وقتی می توانید داستان زندگی خود را بنویسید نگذارید کس دیگری این قلم را از شما بگیرند...  زندگی خود را طراحی کنید...

 22:20

او می گوید: رنگ صورتی نیز به این مجموعه اضافه شده است... صفحه نمایش: 5.7 اینچ است... وزن: 108.3 گرم

 

 

22:25

دیوید پارک از تیم طراحی بر روی صحنه می آید... او در مورد اس پن جدید صحبت می کند...

او در مورد امکانات بی نظیر نوت 3 صحبت می کند...

و باز در مورد گجت های معرفی شده توضیحات بیشتری ارائه می دهد...

 

با توجه از همراهی شما با تبریزلی

 

 

 


موضوعات مرتبط: Live Conference Report، ،
برچسب‌ها: گزارش, مستقیم, مراسم, سامسونگ, معرفی, گلکسی نوت3, galaxy note3, تبریزلی,
[ 13 / 6 / 1392 ] [ ] [ عبداله رضوی ]

گزارش مستقیم تبریزلی از معرفی سونی هونامی(ایکس پریا زد وان)

صفحه ویژه مراسم معرفی سونی Xperia Z1

لطفا برای دیدن آخرین بروزرسانی صفحه را با زدن دکمه F5 رفرش کنید

 
 
19.16. Smart Watch 2 این ماه ارائه خواهد شد
 
19.16. کارایی بیشتر، عمر باطری بهتر‬
 
19.15. پردازنده Qualcomm Snapdragon است
 
19.15. صفحه نمایش گوشی 5 اینچ است
 
 
 
 
19.15. قابلیت info eye به شما اطلاعاتی در مورد مواردی که از آنها عکس گرفته اید می دهد
 
19.14. این قابلیت است که تمام عکس ها مستقیما به حافظه کلاد منتقل شوند
 
19.13. از جمله : Social Live که ویدیو ها را به شبکه های اجتماعی استریم می کند‬
 
19.12. تعداد زیادی قابلیت برای دوربین آن تعبیه شده‬
 
19.11. لنز این دوربین از سری G است، کیفیت 20.7 مگاپیکسل است و 3 برابر فوکوس بدون کاهش کیفیت دارد.
 
19.10. این گوشی شبیه سایر گوشی های دسته سونی است، کاملا ضد آب است و نسل دوم لنزها را دارد
 
19.10. هم اکنون زمان معرفی z1 است‬
 
 
 
 
 
19.10. اکنون در مورد High res Audio یا همان صدا با کیفیت عالی معرفی می شود.
 
 
 
 
19.07. یک ویدئو پروزکتور 4K نیز معرفی شد
 
19.06. اکنون دو تلویزیون 55 و 65 اینچی معرفی می شوند
 
 
 
 
 
19.05. سونی اعلام کرد که از ماه آینده عرضه هندی کم های 4K خود را آغاز می کند.
 
 
 
 
 
19.00. اکنون سونی به سراغ معرفی لپ تاب های Vaio رفته است
 
 
 
 
 
18.58. در حال حاضر مراسم به معرفی دوربین، تلویزیون و فناوری های صوتی می پردازد و باید منتظر باشیم تا به بخش موبایل برسیم
 
 
 
 
 
 
18.52. سونی در حال حاضر مشغول معرفی دو دوربین جدید است.
 
 
 
18.51. او در مورد فناوری جدید و پر هزینه 4k صحبت می کند
 
 
 
 
18.55. او می گوید ما باید نشان دهیم که سونی فناوری هایی برای راحتی زندگی به مشتریان پیشنهاد می دهد‬
 
 
 
 
 
18.55. او در مورد جوایزی که سونی برنده شده است صحبت می کند‬
 
 
 
 
 
 
18.51. Tamagawa مدیر عامل سونی اروپا بر روی صحنه رفته و ابراز خوشحالی می کند
 
18.50. در مورد استراتژی های سونی صحبت می شود
 
18.50. Kazuo Hirai صحبت می کند و می گوید ما میخواهیم مردم در تمام دنیا حس کنجکاوی شان برانگیخته شود.
 
18.50. مدیر عامل سونی Kazuo Hirai بر روی صحنه آمده
 
18.46. موزیک قطع شد و چراغ ها خاموش شده
 
18.45. دو دقیقه تا شروع مراسم مونده به نظر شما سونی می‌تواند با اپل و سامسونگ رقابت نزدیکی را شروع کند
 
18.42. گفته میشه که جمعیت زیاد ی در سالن هستند و سر و صدای زیادی در سالن پخش شده است
 
18.39. منتظر معرفی گوشی با فیلمبرداری 4K هستیم.
 
18:38. هم اکنون خبرنگاران در حال مستقر شدن در جایگاه ها هستند‬
 
 
18:20. سلام خدمت دوستداران تبریزلی، منتظر هستیم تا این مراسم شروع شود

موضوعات مرتبط: Live Conference Report، ،
برچسب‌ها: مراسم, معرفی, سونی, هونامی, XPeria z1, تبریزلی, زنده, گزارش,
[ 13 / 6 / 1392 ] [ ] [ عبداله رضوی ]

***یک گزارش زنده گجتی از تبریزلی***

امروز غول فبلتی جدیدی با نام Galaxy note 3 و نیز یک ساعت هوشمند اندرویدی از سامسونگ رونمایی خواهد شد. همچنین سونی از گوشی هوشمندی به نام هونامی پرده برداری خواهد کرد.

پس تا ساعاتی دیگر با تبریزلی همراه باشید تا به صورت زنده اولین کسی باشید که از این غولهای گجتی جدید باخبر شده و باخصوصیات بکر آنها آشنا شوید...


موضوعات مرتبط: Hot News، ،
برچسب‌ها: گزارش, زنده, گجت, گوشی, ساعت, هوشمند, سامسونگ, سونی, گلکسی, نوت, 3, هونامی, تبریزلی,
[ 13 / 6 / 1392 ] [ ] [ عبداله رضوی ]
افتتاح اولین پارک آبی تبریز

افتتاح پارک آبی تبریز با حضور شهردار انجام شد

 

 


موضوعات مرتبط: اخبار عمرانی و شهری، ،
برچسب‌ها: افتتاح, پارک, آبی, تبریز,
ادامه مطلب
[ 7 / 6 / 1392 ] [ ] [ عبداله رضوی ]
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 28 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

بهترین ها و مهمترین ها را در این وب بخوانید...
موضوعات وب
امکانات وب